Wednesday, January 30, 2013

MPKB nafi aktiviti carigali minyak di Pasar Siti Khadijah


Haji Fauzi bin Mat Yang Dipertua Majlis Perbandaran Kota Bharu menafikan kenyataan mengenai notis perpindahan peniaga di Pasar Siti Khadijah. Sebelum ini beliau telah diberitahu bahawa 1 notis meminta Peniaga dan penajaja di Pasar Siti Khadijah untuk mengosongkan kawasan itu dalam tempoh 60 hari bagi melancarkan  aktiviti mencarigali minyak di kawasan tersebut.

Haji Fauzi memanggil para wartawan untuk menafikan notis tersebut. Ianya juga sebagai langkah awal sekiranya perkara ini terus berlanjutan. Laporan polis telah dibuat bagi membersihkan nama MPKB.Turut hadir bersama adalah Encik Hassan bin Mamat Ketua Ahli Majlis MPKB-Bri dan En Azman bin Mohd Daham Ketua Penolong Pengarah Pengurusan Korporat.

Kenytaan rasmi Yang Dipertua MPKB

Sehubungan dengan itu beliau meminta peniaga dan penajaja di Pasar Siti Khadijah dan kawasan-kawasan sekitarnya mengabaikan notis palsu tersebut dan meneruskan aktiviti perniagaan hendaklah diteruskan seperti sediakala tanpa ragu-ragu.


Notis palsu

p/s Inilah kerja-kerja orang gila dan bodoh. Kes cemburu apabila Kota Bharu dikatakan mempunyai minyak di darat.

"

2 comments:

  1. Abaikan jenis orang macam tu gila sinami namanya tu

    ReplyDelete
  2. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya. BUKA BLOG MBAH RAWA GUMPALA

    ReplyDelete